sunnuntai 25. lokakuuta 2009

VIELÄ EHTII MUKAAN HELVARYN KILPAILUUN!

Onko lapsesi koulussa kodin ja koulun yhteistyö laadukasta?
Haluatteko kehittää yhteistyötä?


VIELÄ EHTII MUKAAN HELVARYN KILPAILUUN!

HELVARY ry. järjestää 2009 - 2010 kilpailun, jolla etsitään "Laadukasta kodin ja koulun yhteistyötä helsinkiläisessä koulussa".

Kilpailu kestää koko lukuvuoden, ja palkintojenjako on elokuussa 2010. Voittajakoulun tärkein kriteeri on johtokunnan, opettajakunnan, vanhempainyhdistyksen ja vanhempien yhteinen tahto laadukkaaseen kodin ja koulun yhteistyöhön. Lisäksi arvioidaan kehityssuuntaa, innovatiivisuutta ja valmiita malleja, joita voi siirtää muihin kouluihin.

Toiset koulut ovat kertoneet joidenkin opettajien tai rehtoreiden olevan huolestuneita kilpailusta aiheutuvasta mahdollisesta lisätyöstä. Kilpailun tarkoituksena ei kuitenkaan missään tapauksessa ole lisätä opettajien työtä, vaan läpinäkyvyyttä ja yhteisymmärrystä. Yhteisen keskustelun avulla voidaan selkiyttää opettajien ja vanhempien rooleja, työnjakoa ja rajapintoja. Tästä syystä myös Helsingin opettajayhdistys suosittelee kilpailua jäsenilleen eli opettajille.

Kilpailuun on ilmoittautunut jo toistakymmentä helsinkiläistä koulua. Tuleehan teidänkin koulunne mukaan? Kilpailun on mahdollista jälki-ilmoittautua tammikuun loppuun 2010 asti.asti.anitta.aksela@edu.hel.fi

Kilpailun suojelijana toimii Helsingin sivistys- ja henkilöstötoimen apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haatainen.

Lisätietoja HELVARYn blogista www.helvary.blogspot.fi

Ei kommentteja: